Cycle Analyst V3

Cycle Analyst V3
Cycle Analyst V3 Cycle Analyst V3 Cycle Analyst V3 Cycle Analyst V3 Cycle Analyst V3 Cycle Analyst V3
Producător: Grin Technologies
Cod produs: Cycle Analyst V3
Disponibilitate: Pre-Order
Preţ: 560RON
Cant:     - SAU -   Adaugă in Wishlist
Compară produs

Preturi incepand cu 122Euro, functie de model. Configurare si instalare doar prin parteneri.
V3 models > CA-DP: Direct Plugin - 
can be connected directly to controllers with functional hall sensors. It gets the data to measure speed from the motor's hall sensors. To monitor speed you need the EBS Cadence Sensor V5CA-DPS: Direct Plugin with speed sensor cable - identical to the CA-DP, but features an additional cable to measure speed. To monitor speed you need the EBS Cadence Sensor V5CA-HC: High current with speed sensor cable - suited for continuous currents of 40A and more. This Cycle Analyst already includes an EBS Cadence Sensor. A shunt is not included but it is available in 2 versions. CA-SA: For use with Systems that do not have a 6-Pin CA-DP Plug. CA3-DP: For Controllers with Direct Drive Hub Motors. CA3-DPS: For Gearead and Mid-Drive Motors.

Trebuie shunt la Kelly, cele mai multe controllere au direct il ele shunt, -s/+s se leaga la +/- baterie. Pentru viteza nu e nevoie de senzor, se copiaza semnalul de pe senzorul hall la cele mai multe controllere. In varianta DPS intra in pachet senzor spedometru. Trebuie senzori PAS cu 4 fire +/-10v si data +/-, orice senzor arduino merge brici testat, cu o rezistenta se reduce la 5v tensiunea. Mounting bracket are inclus in pachet. Cablu usb pt actualizari soft (are ultima versiune de soft). Cablu usb se mai foloseste pt descarcare date dar cu un ttl usb de 3 euro se poate rezolva conectarea la pc. Cutia magica cu usb si gps costa cat CA chiar mai mult, dar are sistem de navigare pe android - se poate conecta gps de pe cutie CA in telefon si atunci se colecteaza datele de pe mobil in strava, raman datele inregistrate si in CA.

CA pare scump dar la un moto bike cu frame W merita pt ca poti avea in acelasi bike un pedalec cu autonomie mare si o mica motocicleta cu demaraj de la 0 la 80km/h in 6 secunde! CA face PAS cu senzor de cadenta sau/si cu senzor torque si in acelasi timp afiseaza/controleaza foarte multe date la nivel profi. Util pentru controlere Kelly care nu au iesire digitala, la care e mai greu de gasit un LCD sau Speedometru. CA e compatibil cu "orice" motor/controler poate gestiona si regen, se pot seta diverse moduri gen eco/sport, cu limitare legala/fara limitari, nivele de putere etc.

Bazat pe OpenCart
Alex Imreh SRL © 2023