Termeni și condiții

Produsele au preturile exprimate in RON, avand TVA si toate taxele incluse. Orice comanda plasata prin acest magazin online, telefonic sau la adresa de mail alex.imreh@live.com, are valoare contractuala conform legislatiei in vigoare. Toate comenzile se confirma telefonic inainte de livrare.
Plata se face prin virament bancar, ramburs prin curier sau numerar la sediul firmei din Cluj Napoca, pe str.Axente Sever nr.12 

Conform legislatiei in vigoare din Romania,  puteti sa returnati produsele cumparate de pe site-ul nostru in termen de 10 zile de la livrare. Legislatia se aplica persoanelor fizice ce au dreptul ca in termen de 10 zile lucratoare de la achizitionarea produsului sa-l returneze fara  invocarea vreunui motiv. Potrivit articolului 4, litera b din Ordonanta Guvernului nr. 130 din 30 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris societatea SC Alex Imreh SRL ce administreaza acest magazin online, ca doreste sa renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Returul produselor se accepta sub urmatoarele conditii:
# Returnarea trebuie sa se faca in maxim 10 zile lucratoare de la primirea coletului.
# Produsele trebuie sa fie in ambalajul original si sa nu prezinte semne de uzura.
Produsele trebuie sa aibe toate etichete atasate si documentele insotitoare.
Costurile de transport dus-intors vor fi suportate de client si se vor ridica efectiv la suma perceputa de firma de curierat.
Daca produsul returnat este deteriorat sau prezinta clare semne de utilizare astfel incat nu va putea fi vandut ca produs nou ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului. Produsele ridicate personal din showroom, nu beneficiaza de politica de retur aplicata mai sus ca si in cazul produselor livrate prin curier, deoarece aveti posibilitatea de a testa produsele inainte de a le cumpara. Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 10 zile de la receptionarea returului. Banii se returneaza intr-un cont bancar.

Termenul de garantie pentru biciclete este de 2 ani de la data achizitionarii (se refera la defecte de fabricatie.) Garantia pentru cadre, electronica, energie, este intre 6-12 de luni. Termenul de garantie pentru piese si accesorii pentru biciclete este de 6 luni, in functie de garantia oferita de producatorul fiecarei componente in parte. Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa respecte instructiunile de folosire si normele ce trebuiesc cunoscute de cumparatorii de bunuri de folosinta indelungata care se vand cu termen de garantie conform: HG 786/96.
Instructiunile de utilizare a bicicletei se gasesc in pagina produsului sau direct in coletul in care ati primit bicicleta.
Garantia se pierde in unul sau mai multe din cazurile urmatoare:
# bicicleta se foloseste in competitii sau in regim de inchiriere.
bicicleta nu a fost folosita conform modului de utilizare sau intretinerea a fost defectuoasa.
reparatia bicicletei a fost facuta de catre o persoana neautorizata.
numarul de serie al bicicletei nu corespunde cu numarul scris in certificatul de garantie.
certificatul si factura de cumparare au fost pierdute.
depozitarea bicicletei sa facut in aer liber si prezinta urme de rugina.
Piesele supuse uzurii nu intra in garantie.

Materialele continute si publicate pe acest magazin online apartin exclusiv societatii SC Alex Imreh SRL si sunt protejate de lege.
Informatiile legate despre livrarea la domiciliu, le gasiti structurate in pagina Cum se face livrarea sau se stabilesc altfel (prin telefon sau documente) de comun acord.
Pentru alte nelamuriri, va rugam sa ne contactati prin intermediul paginii de Contact.

Bazat pe OpenCart
Alex Imreh SRL © 2018