Buzzrack Buzzybee - pentru 4 biciclete

Buzzrack Buzzybee - pentru 4 biciclete
Buzzrack Buzzybee - pentru 4 biciclete Buzzrack Buzzybee - pentru 4 biciclete
Producător: Thule
Cod produs: Buzzrack Buzzybee
Disponibilitate: Pre-Order
Preţ: 985RON
Cant:     - SAU -   Adaugă in Wishlist
Compară produs

Vă oferim toată gama de produse și accesorii Thule, la cele mai bune prețuri de pe piață. Pt modele, detalii, reduceri de preț, promoții, vă rugăm să ne sunați la numerele de telefon de contact. (Thule - Cutii portbagaj,suporturi de bicicletă,cârlige de remorcare,suporturi schiuri,rucsaci etc..)
Buzzrack Buzzybee este un suport foarte simplu si usor de utilizat pentru a transporta 4 biciclete pe carligul de remorcare in conditii de siguranta si la un pret rezonabil. Sistemul patentat conic se potriveste pe carligele de recomarcare care au diametrul bilei de 50mm. Ușor de utilizat și sigur, suportul  poate fi blocat cu ajutorul manerului de strangere prevazut cu sistem antifurt.
Buzzrack Buzzybee este conceput pentru a putea fi montat orice tip de bicicleta (adult sau copil) si indiferent de marimea rotilor. Chingile de prindere ofera o fixare sigura a rotilor bicicletei, iar protectiile de cauciuc cu care sunt dotate previn deteriorarea jantei. Cadrul de sustinere al suportului este prevazut cu tampoane si chingi cu protectie din cauciuc pentru a preveni deteriorarea cadrului bicicletei.
Buzzrack Buzzybee este dotat cu suport de numar ce este prevazut cu stopuri si semnalizari. Acestea se poate conecta la instalatia electrica a masinii prin sistemul de priza cu 7 pini.
Având sarcina maximă de 60kg Buzzrack Buzzybee poate duce 4 biciclete normale sau 2 biciclete electrice și ceva bagaje usoare.
Caracteristici tehnice
Nr biciclete ce pot fi transportate - 4
Lungime - 114 cm, Latime - 93 cm, Rabatabil - nu
Mufa conectare - 7 pini, Sarcina - 60kg
Greutate - 14.7 kg, Diametru cadru - orice
Anti-furt suport - da, Anti-furt bicicleta - nu

Bazat pe OpenCart
Alex Imreh SRL © 2023