Hakr Trip - pentru 3 Biciclete

Hakr Trip - pentru 3 Biciclete
Hakr Trip - pentru 3 Biciclete Hakr Trip - pentru 3 Biciclete
Producător: Thule
Cod produs: Hakr Trip 3
Disponibilitate: Pre-Order
Preţ: 1.250RON
Cant:     - SAU -   Adaugă in Wishlist
Compară produs

Vă oferim toată gama de produse și accesorii Thule, la cele mai bune prețuri de pe piață. Pt modele, detalii, reduceri de preț, promoții, vă rugăm să ne sunați la numerele de telefon de contact. (Thule - Cutii portbagaj,suporturi de bicicletă,cârlige de remorcare,suporturi schiuri,rucsaci etc..)
Având sarcina maximă de 60kg Hakr Trip 3 poate duce 4 biciclete normale sau 2 biciclete electrice și ceva bagaje usoare.
Daca va doriti o modalitate de transport a bicicletelor comod si in siguranta, excluzand modelele de suporti cu prinderea pe bare transversale sau pe haion, suportul de biciclete Hakr Trip3 cu montaj pe carligul de tractare este alegerea potrivita. Hakr Trip3 beneficiaza de un sistem rapid de cuplare cu maneta pretabil pentru majoritatea tipurilor de carlige, nefiind necesare alte ajustari. Suportul se poate rabata pentru a avea acces la portbagaj în timp ce bicicletele sunt incarcate. Bratele detasabile de fixare se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport si sunt prevazute cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele.Este dotat cu suport de numar ce este prevazut cu stopuri si semnalizari. Acestea se poate conecta la instalatia electrica a masinii prin sistemul de priza cu 13 pini.
Caracteristici tehnice
Nr biciclete ce pot fi transportate - 3, Mufa conectare - 13 pini
Greutate - 16 Kg, Sarcina - 60 kg
Anti-furt suport - da, Anti-furt bicicleta- da

Bazat pe OpenCart
Alex Imreh SRL © 2023