TS iBike

TS iBike
TS iBike TS iBike TS iBike TS iBike TS iBike TS iBike
Producător: ais
Cod produs: Kit iBike TS500 800Wh
Disponibilitate: Pre-Order
Preţ: 3.240RON
Cant:     - SAU -   Adaugă in Wishlist
Compară produs

Pretul include kit motor TS 500W, baterie 800Wh si charger 5A.
Acest motor este similar cu motoarele Bosch, are cuplu mai mare decat motoare similare Yamaha - max 80Nm fata de 70Nm la un motor Yamaha. Pretul este cu 35% mai mic decat la motoare Bafang (pe care le vindem tot noi - bafang.ro). Are senzor de presiune la pedala, motorul e comandat in functie de cat de tare e apasata pedala, nu in functie de cat de repede se invarte pedala. Astfel se evita probleme care pot sa apara la motoarele cu senzor de cadenta, daca biciclistitul foloseste incorect motorul si il lasa sa se forteze.

Bateriile noastre sunt facute cu celule brand, densitate energetica mare, nu cu celule chinezesti slabe si ieftine. Capacitatea la bateriile noastre e mult mai mare decat la biciclete Haibike, Bosch, KTM, 800Wh fata de 500Wh cat sunt bateriile la mai toate brandurile occidentale. Astfel cu senzor de baterie de torsiune si cu baterie dubla o sa aveti autonomie dubla fata de alte biciclete. Ceea ce afiseaza multe branduri ca autonomie este inducere in eroare, se afiseaza o autonomie pe plat, la viteza mica, noi va spunem adevarul cu teste facute pe munte, cu teste facute de curieri.
Afisajul este modelul mai scump, mult mai mare decat la kituri Bosch. Chargerul de baterie este de calitate, peste ceea ce ofera alte kituri de pe piata si are viteza mare 5A, 2.5x 1.66x fata de alte chargere de 2-3A.
Va putem face si montajul, in Cluj-Napoca, Sibiu, Bucuresti.. Putem face baterii custom, de diverse capacitati, forme. Kitul poate fi montat pe biciclete de oras sau de munte, pe cursiere sau pe pliabile, pe biciclete de copil sau de dama. Putem sa va oferim si biciclete electrice complete, in functie de stocul unor producatori de biciclete din tara cu care colaboram.

Bazat pe OpenCart
Alex Imreh SRL © 2024